Аржентинският гранд Ривър Плейт обяви официално, че няма да играе

...
Аржентинският гранд Ривър Плейт обяви официално, че няма да играе
Коментари Харесай

Ривър Плейт отказва да играе с Бока Хуниорс на Бернабеу

Аржентинският гранд Ривър Плейт разгласи публично, че няма да играе финалната среща реванш за Копа Либертадорес на " Сантиаго Бернабеу " в Мадрид.
Това стана ясно от известие, оповестено от клуба на формалния им уебсайт. До преместването се стигна след случая с рейса на Бока, който бе атакуван от почитатели на Ривър.
Това докара до решението дуелът да се изиграе чак в Европа, където огромна част от почитателите не могат да си разрешат да дойдат.
" Смятаме, че това решение помрачава шампионата, визира хората, които са си закупили към този момент билети и ни лишава домакинското преимущество ", се споделя в известието.
" Повече от 66 хиляди души отидоха на стадиона предходната събота и изчакваха търпеливо в продължение на осем часа, а по-късно се върнаха в неделя, когато още веднъж не съумяха да следят мач. Сега на тези хора им е лишен шанса да се насладят на този театър ", се споделя в известието.
" Аржентинският футбол и Аржентинската футболна асоциация в частност не трябва да разрешава на шепа жестоки хора да ни лишават най-големия мач - нашето Суперклсико ", приключват от Ривър. Двубоят трябваше да се изиграе на 9 декември по последни данни, само че в този момент статутът на срещата става изцяло неразбираем.
Къде желаят да се играе срещата от Ривър вижте в sportlive.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР