Аржентинският гранд Бока Хуниорс ще пристигне у нас с най-добрия

...
Аржентинският гранд Бока Хуниорс ще пристигне у нас с най-добрия
Коментари Харесай

Бока идва с големите си звезди за мача в чест на Гунди

Аржентинският гранд Бока Хуниорс ще дойде у нас с най-хубавия си състав за грандиозния театър "75 години Георги Аспарухов-Гунди ". За мача на 19 август на стадион "Васил Левски " в чест на незабравимата деветка против Левски ще излязат звездите от тима на "бокенсес ", които неотдавна завоюваха и 33-та си шампионска купа в историята на клуба.

Броени дни преди да дойде за първи път в България, един от най-титулуваните тимове в света Бока Хуниорс, воден от най-голямата си звезда Карлос Тевес, ще се срещне с отбора на Барселона в дуел за трофея "Жоан Гампер " на стадион "Камп Ноу ". Гостуването на международния гранд в София се пада и сред два от мачовете им за Копа Либертадорес.

За шампионата, в който вземат участие най-хубавите тимове от Южна Америка и Мексико, аржентинците още веднъж ще заложат на топ футболистите си сега.

Събитието "75 години Георги Аспарухов " е на 19 август 2018 година на Национален стадион "Васил Левски ". Начало 19:43 часа. Билети за звездния футболен мач сред Левски и "Бока Хуниорс " търсете в мрежата на Eventim в цялата страна и online. Цена на билетите: от 9,57 до 194, 30 лв.. Цена на фамилен пакет: 19,14 лева, който включва два билета на цени от 9,57 лева Семейният пакет важи само за Сектор Г, като включените в него два билета не се продават по настрана./БТА

Левски с нови изненади за почитателите си за мача с Бока

Голям интерес към футболния театър в чест на Гунди

Красимир Иванов: Името на Гунди към момента отваря порти
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР