Аржентинският гранд Бока Хуниорс излезе на върха в местната Суперлига.

...
Аржентинският гранд Бока Хуниорс излезе на върха в местната Суперлига.
Коментари Харесай

Бока Хуниорс поведе в Аржентина

Аржентинският гранд Бока Хуниорс излезе на върха в локалната Суперлига. Това се случи, откакто победи с 1:0 Естудиантес на " Бомбонера ", в мач от 6-ия кръг. Единственото попадение осъществя Емануел Рейносо още в 4-ата минута, когато се възползва неприятно избита топка от вратаря на гостите Андухар.
Интересното е, че макар многото проблеми заради контузии в отбора на Густаво Алфаро. Той остави на пейката Даниеле Де Роси, който изтърпя доста рецензии при равенството 0:0 с Ривър Плейт на " Монументал ", както и звездата Карлос Тевес. Пълните трибуни на " Бомбонера " обаче видяха гол още в самото начало, който се оказа задоволителен за трите точки.
¡Así fue el gol de Reynoso para el 1-0 parcial ante @EdelpOficial! #VamosBoca

pic.twitter.com/uX4ow03eOH
— Boca Jrs. Oficial (@BocaJrsOficial) September 15, 2019

Попадението беше първо за сезона в шампионата за аржентинеца. Гонсалес от гостите направи сериозен пропуск пред вратата на Естебан Андрада, който продължи да написа история, запазвайки вратата си суха в 10-и следващ мач. Нещо, което не е правил никой в историята на Бока. Вратарят имаше шанс през втората част, когато Уйгант почисти от голлинията му прехвърлящ удар на Ретегуй.
Домакините пък пропусна няколко благоприятни условия посредством Вила, Мак Алистър, Солдано и Уртадо.

Успехът изведе Бока еднолично преди всичко с 14 точки, откакто отборът има четири победи и две равенства, а също по този начин няма позволен гол на този стадий в шампионата.

Сан Лоренцо и Талерес имат по 13 точки, а Ривър Плейт има 11 точки, заемайки шеста позиция.

Естудиантес е на 19-то място с шест точки.

Примера дивисион 6 кръг, понеделник 16 септември  Бока Хуниорс 1:0краен резулат  Естудиантес
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР