Аржентинският голмайстор на Ювентус Гонсало Игуаин се завръща в титулярния

...
Аржентинският голмайстор на Ювентус Гонсало Игуаин се завръща в титулярния
Коментари Харесай

Алегри: Гонсало се завръща

Аржентинският голмайстор на Ювентус Гонсало Игуаин се завръща в титулярния състав на Старата госпожа. Това заяви персонално наставникът на първенците Максимилиано Алегри, който остави звездата на пейката в последните два мача с Торино (4:0) и Олимпиакос (2:0).

" Гонсало ще играе. В Шампионската лига влезе с експанзията и желанието да вкарва, което желая да виждам. Искам да го виждам по този начин до края на сезона. За нас той е извънредно значим футболист. Той е топ нападател, само че всяка година би трябвало да се потвърждава. Показват го Джанлуиджи Буфон, Андреа Бардзали, Клаудио Маркизио и Стефан Лихщтайнер, които са тук от първото Скудето. Те са образец, Гонсало не би трябвало да се задоволя с това, което е направил, а да се бори с Пауло Дибала и най-хубавите в света. Той има качества да го прави, само че е въпрос на упоритост. Той има капацитета да вкара голове, от които тимът се нуждае ", показа Алегри.

" Срещу Аталанта ще направя промени в състава, само че няма да играем с трима в отбрана. Джорджо Киелини ще играе, макар че бе ударен в главата. Матюиди и Родриго Бентанкур ще играят, Хуан Куадрадо бе ритнат, като би трябвало да реша кой сред него, Дъглас Коща или Федерико Бернардески да стартира. Буфон ще бъде на вратата ", разяснява Алегри.

Ювентус има шест победи измежду първите шест кръга, колкото има и Наполи, който е с по-добра голова разлика.
Серия А 6 кръг, събота 23 септември  Ювентус 4:0краен резулат  Торино
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР