Аржентинските власти ще разследват смъртта на футболната легенда Диего Марадона

...
Аржентинските власти ще разследват смъртта на футболната легенда Диего Марадона
Коментари Харесай

Аржентинските власти разследват личния лекар на Марадона

Аржентинските управляващи ще проверяват гибелта на футболната легенда Диего Марадона и разпоредиха да се претърсят парцели на персоналния му доктор, оповестиха от локалната прокуратура.

Марадона умря на 60-годишна възраст от сърдечна непълнота в сряда. Заповедта за търсене е поискана от прокурорите в заможното предградие на Буенос Айрес Сан Исидро и подписана от локален арбитър, се споделя в изказване на прокуратурата.

"Вчера (събота) следствието, а събирането на доказателства продължи с взимане на показания от хора, в това число директни родственици на умрелия. По силата на събраните доказателства беше счетено за належащо да се изискат обиски в дома и кабинета на лекар Леополдо Луке ", се споделя още в изказването.

Прокуратурата не даде информация за аргументите, които са подтикнали следствието.

Адвокатът на Марадона - Матиас Мория, съобщи в четвъртък, че ще изиска цялостно следствие на събитията към гибелта на футболната легенда, критикувайки, съгласно него, бавния отговор на незабавната работа.

"На колата за спешна помощ й лиши повече от половин час, с цел да дойде, което беше престъпен идиотизъм ", сподели Матиас в обява в Туитър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР