Аржентинските власти съобщиха, че депутатът Ектор Оливарес е бил прострелян

...
Аржентинските власти съобщиха, че депутатът Ектор Оливарес е бил прострелян
Коментари Харесай

Аржентински депутат бе прострелян близо до Националния конгрес

Аржентинските управляващи оповестиха, че депутатът Ектор Оливарес е бил прострелян през вчерашния ден покрай постройката на Националния конгрес на Аржентина, съобщи Асошиейтед прес.

Ектор Оливарес е представител в долната камара на Народното събрание от провинция Ла Риоха. Оливарес и негов асистент са били простреляни към 07:00 ч. локално време. Помощникът на Оливарес е умрял. Депутатът е откаран в болница.

Аржентинската осведомителна организация Телам заяви, че убитият асистент на Оливарес се споделя Марсело Ядон. Според Телам двамата мъже, които са другари от младежките си години и живеят в общ апартамент в Буенос Айрес, са били простреляни минимум шест пъти.

Аржентински медии в началото оповестиха, че Оливарес и Ядон са простреляни от движещ се автомобил, само че след това в публикуван от министъра на сигурността Патрисия Булрич видеоклип на стрелбата стана ясно, че по двамата мъже е стреляно от паркиран автомобил.

Аржентинският президент Маурисио Макри сервира съболезнованията си на фамилията на Ядон и съобщи, че лекарите се пробват да спасят живота на Оливарес.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР