Аржентинските грандове Бока Хуниорс и Ривър Плейт ще пътуват до

...
Аржентинските грандове Бока Хуниорс и Ривър Плейт ще пътуват до
Коментари Харесай

Бока Хуниорс и Ривър Плейт могат да играят чак на финал за Либертадорес

Аржентинските грандове Бока Хуниорс и Ривър Плейт ще пътуват до Бразилия в осминафиналите на Копа Либертадорес. Двата колоса завоюваха своите групи и ще бъдат домакините на реваншите. " Генуезците " ще спорят с Интернасинал, до момента в който " милионерите " против Атлетико Паранаенсе. Вечните противници от Буенос Айрес попаднаха в двата разнообразни потока и могат да се срещнат единствено на край. Както е известно, през последните два сезона, " червено-белите " надделяха Бока в историческия първи край сред тях през 2018 година, а предходната година ги отстраниха на полуфинала.

Шампионът на Южна Америка Фламенго пък ще спори с миналогодишния първенец на Аржентина - Расинг Клуб, в третия конфликт на клубно равнище сред бразилци и аржентинци, в тазгодишните осминафинал на Копа Либертадорес.

Интересното е, че при триумф на Фламенго и Бока Хуниорс двата отбора ще играят един против различен на четвъртфинал. В този поток са още два бразилски клуба - Сантош и Гремио, които ще играят против еквадорците от ЛДУ Куито и парагвайците от Гуарани. View this post on Instagram

A post shared by (@libertadores) on Oct 23, 2020 at 8:44am PDT

Другите три двойки от осминафиналите са завършени от носителя на Копа Судамерикана Индепендиенте Вале (Еквадор) против уругвайския Насионал, както Делфин (Еквадор) - Палмейрас (Бразилия) и Либертад (Парагвай) - Хорхе Уилстерман (Боливия). Първите мачове и реваншите ще се играят сред 25 ноември и 4 декември.