Аржентински депутат е бил сериозно ранен, а друг човек е

...
Аржентински депутат е бил сериозно ранен, а друг човек е
Коментари Харесай

Простреляха депутат в Аржентина, борещ се срещу футболните хулигани

Аржентински народен представител е бил съществено ранен, а различен човек е бил погубен, откакто са били простреляни от движещ се автомобил покрай постройката на Народното събрание в столицата Буенос Айрес, оповестиха управляващите, представени от " Асошиейтед прес ".

Властите прецизираха, че Хектор Оливарес е бил прострелян в 7 часа локално време (13 часа българско). Оливарес е представител на провинция Ла Риоха в долната камара на Народното събрание на Аржентина. Той е откаран за лекуване в болница в Буенос Айрес.

Името на убития мъж е Мигел Марсело Ядон, който е координатор, който работи като доверено лице на публичния електрически превоз в Ла Риоха. Уточнява се, че мъжете, които са били другари от юношеските си години и са живели дружно в апартамент в Буенос Айрес, са били простреляни най-малко шест пъти .

Оливарес принадлежи към партията Радикален цивилен съюз, която е част от ръководещата коалиция, а също по този начин е част от комисията по превоза към Народното събрание.

Той е обсъждал законопроект против хулиганството в аржентинския футбол , преди да бъде прострелян.

Атаките против политици са необикновени в Аржентина, страна с към 44 млн. души, където новините нормално се концентрират върху продължаващата икономическа рецесия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР