Аржентински депутат беше убит, а негов колега – ранен, при

...
Аржентински депутат беше убит, а негов колега – ранен, при
Коментари Харесай

Убиха депутат пред парламента в Аржентина!

Аржентински народен представител беше погубен, а негов сътрудник – ранен, при пукотевица пред Народното събрание в Буенос Айрес, съобщи БГНЕС.

Въоръжени разкрили огън по депутата Хектор Оливарес от Радикалния цивилен съюз, който се разхождал с сътрудника си Марсело Ядон.

Ядон е умрял незабавно. Оливарес, който работи върху закон против футболното принуждение, е получил три огнестрелни рани и е откаран в болница. Полицията не прецизира дали има връзка сред случая и работата на депутата.

Стрелбата е осъществена от към този момент незнайни лица от преминаващ автомобил. Депутатът от РГС Хосе Кано сподели, че стрелбата е "преднамерен акт ".

„ Информацията, която имаме, е, че колата е била паркирана половин час по-рано, чакали [Оливарес], тъй като всеки ден с Ядон се разхожда на това място ", съобщи Хосе Кано.

Охранителните фрагменти от случая демонстрират момента, в който депутатите са простреляни и по какъв начин падат на земята.

„ Никога не сме получавали никакви закани от какъвто и да е тип в офиса. Това е отворен офис, където всички са добре дошли”, съобщи представител на кабинета на Оливарес.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР