Аржентински депутат беше тежко ранен, а негов колега беше убит

...
Аржентински депутат беше тежко ранен, а негов колега беше убит
Коментари Харесай

В Аржентина - убит депутат и тежко ранен негов колега, работил върху специален закон

Аржентински народен представител беше тежко ранен, а негов сътрудник беше погубен при пукотевица пред Народното събрание в Буенос Айрес, съобщи БГНЕС.
Хектор Оливарес от Радикалния цивилен съюз (РГС) е получил три огнестрелни рани. Той бил прострелян, до момента в който се разхождал със собствен сътрудник. Оливарес е откаран в болница, а неговият сътрудник Марсело Ядон умрял от раните си, оповестиха от локалната полицията.
Оливарес работи върху закон за ограничение обвързваното с футбола принуждение. Полицията не е казвала, че същетвува връзка сред случая и работата на депутата.
Стрелбата е била осъществена от към този момент незнайни лица от преминаващ автомобил.
Депутатът от РГС Хосе Кано разяснява, че стрелбата е " умишлен акт ". " Информацията, която имаме, е, че колата е била паркирана половин час по-рано, чакали [Оливарес], тъй като всеки ден с Ядон се разхожда на това място ", сподели той.
Охранителните фрагменти от случая демонстрират момента, в който депутатите бяха убити и по какъв начин двамата мъже падат на земята.
Говорителят на кабинета на Оливарес Хектор Ленсинас съобщи пред кореспонденти: " Никога не сме получавали никакви закани от какъвто и да е тип в офиса. Това е отворен офис, където всички са добре пристигнали. "
Снимка: Архив
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР