Аржентинската звезда на Барселона Лионел Меси започна настоящия сезон с

...
Аржентинската звезда на Барселона Лионел Меси започна настоящия сезон с
Коментари Харесай

Лео Меси си купи 14-годишен самолет за $15 млн.

Аржентинската звезда на Барселона Лионел Меси стартира сегашния сезон с 16 мача, в които има 17 гола и 9 асистенции. Изглежда обаче той лети освен на игрището, само че и в небето, освен това в разкош.

В последните седмици Меси употребява аероплан, чиято цена е към 15 млн. $, написа Business Insider, представен от профит.бг. Според разнообразни източници, той към този момент е благосъстоятелност на фамилията на футболиста, само че съгласно други издания, той се употребява временнно, като е нает от аржентинска компания.

Самолетът неотдавна е претърпял леки усъвършенствания, като на опашката е изписан номер 10, с който играе Меси, а на всяко от стъпалата на стълбицата са изписани имената на членовете на фамилията му - Лео, Антонела, Матео, Тиаго и Чиро.

Частният аероплан е създаден през 2004 година, има 16 места, две кухни, две бани и в него могат да се разположат до 8 кревати.

Меси през днешния ден печели по към 630 000 $ на седмица, без даже да се считат спонсорските му контракти, така че надали има проблем с наемането или закупуването на първокласната си облага.

Според Goal.com, Меси през днешния ден е петият най-добре заплатен футболист в света, а негови спонсори са компании, като Pepsi, Gilette и Turkish Airlines.

Състоянието му се прави оценка на към 250-285 млн. $.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР