Аржентинската звезда Карлос Тевес се завърна победоносно в Бока Хуниорс.

...
Аржентинската звезда Карлос Тевес се завърна победоносно в Бока Хуниорс.
Коментари Харесай

Победоносно завръщане за Тевес в Бока

Аржентинската звезда Карлос Тевес се завърна победоносно в Бока Хуниорс. Идолът на " Ла Досе " изведе отбора с капитанската лента против Колон при подновяването на локалната Суперлига. Двубоят от 13-ия кръг на шампионата приключи 2:0 за генуезците, които усилиха задатъка си в състезание пред втория Сан Лоренцо на шест точки.

 Победоносно завръщане за Тевес в Бока @@@Пълните трибуни на " Бомбонера " приветстваха своя любим, който ще играе с №32, а на гърба му написа: Тевес, а не Карлитос(№10), както беше преди да замине за Китай. Бившият състезател на Коринтинас, Уест Хам, Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити и Ювентус, беше извънредно деен от първата минута.

 Победоносно завръщане за Тевес в Бока @@@Той пропусна да се разпише преди почивката, когато от отлична позиция стреля над вратата. Преди това Кристиан Павон взриви трибуните още в третата минута с четвъртото си попадение за сезона. Той бе изведен с пета от Боу. В средата на първата част вратарят на Бока Агустин Роси резервира преднината на своя отбор.

Карлос Тевес се регистрира с асистенция в 65-ата минута, когато първо лиши топката от съперник, а по-късно изведе Нандес, който трансферира гостуващия вратар за 2:0. Уругваецът има към този момент три попадения.

 Победоносно завръщане за Тевес в Бока @@@Няколко минути по-късно следващото жестоко нарушаване против Тевес беше глобено с червен картон за Толедо. Въпреки това Бока не съумя да вкара трети гол през последните 20 минути на дуела, само че 11-ият триумф за сезона е доста значим, защото идва преди гостуването на преследвача Сан Лоренцо.

Шампионът на Южна Америка от 2014 година започва годината с проваляне 0:2 от Талерес, като към този момент изостава на шест точки от Бока.
 Победоносно завръщане за Тевес в Бока @@@Шампионите имат 33 точки, до момента в който Сан Лоренцо остана с 27 точки. Трети е Унион Санта Фе с 25 точки, до момента в който Талерес и Уракан, който победи с 1:0 Ривър Плейт, са с актив от 24 точки. " Милионерите " пък се смъкнаха на 20-то място с актив от 15 точки, като имат четири провали в последните си пет мача за състезание.

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ ОТ 13-ИЯ КРЪГ
КЛАСИРАНЕ

ФОТОГАЛЕРИЯ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР