Аржентинската суперзвезда Лионел Меси и Барселона най-сетне си стиснаха ръцете

...
Аржентинската суперзвезда Лионел Меси и Барселона най-сетне си стиснаха ръцете
Коментари Харесай

Меси и Барселона се разбраха окончателно

Аржентинската суперзвезда Лионел Меси и Барселона най-накрая си стиснаха ръцете за нов контракт, оповестяват всеобщо испанските медии. Контрактът на №10 ще бъде до лятото на 2021 година, а в него ще попада и уговорка за продължаването му с още един сезон, както и закрепена откупна цена на Лео, която ще се равнява на 300 милиона евро.

Сегашната договорка на Меси е до 30 юни 2018 година, а договарянията не са спирали даже в дните към сватбата му, като той е бил представян от татко си Хорхе, а Барса - от президентът Джосеп Мария Бартомеу. Цял адвокатски екип работи по най-малките елементи в новия контракт на живата легенда на каталунския отбор.

В момента Меси е на меден месец със брачната половинка си Антонейя, а откакто всичко, касаещо оставането му на “Камп Ноу” е било уредено през вчерашния ден, напълно скоро се чака това да бъде оповестено публично.

“Меси преподписа”, гласи голямото заглавие на първата страница на днешния брой на Mundo Deportivo. Другият локален състезателен ежедневник, SPORT, също слага новината на челна позиция, само че декларира малко, че “договорът на Меси към този момент е готов”.

Дори мадридските издания AS и Marca отдават внимание на случката, надлежно с “Меси преподписва до 2021” и “Меси преподписа”.

Техничарят от Росарио е носил само екипа на Барса в професионалната си кариера и нееднократно е заявявал желанието си да остане допустимо най-дълго в тима, в който се построи като футболна икона, а по-късно да приключи кариерата си в Нюелс Олд Бойс, където прави първите си стъпки на футболния терен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР