Аржентинската полицайка Селест Аяла се превърна само за една нощ

...
Аржентинската полицайка Селест Аяла се превърна само за една нощ
Коментари Харесай

Аржентинска полицайка накърми изоставено бебе

Аржентинската полицайка Селест Аяла се трансформира единствено за една нощ в героиня в интернет.

Тя изпълнявала служебните си отговорности в болница, където лекари отказали да се погрижат за недохранено бебе. Тогава почнала да го кърми. "Беше доста печален миг, който ми скъса сърцето. Забелязах, че бебето е доста гладно, пъхнах пръст в устата му и то ме стисна незабавно. Помолих лекарите да го накърмя и да се погрижа за него ", споделя пред локалните медии полицайката.

Тя признава, че била изумена, когато схванала, че бебето е плакало от апетит няколко часа, само че никой не му обърнал внимание. Бебето попаднало в болничното заведение, откакто съдът го лишил от майка му, тъй като не се грижела за него. Дори и там обаче не получило подобаващото отношение. Нещо повече - лекарите предизвестили полицайката да не се занимава с детето, тъй като било мръсно.

Колега на Селест я снимал, до момента в който кърмела бебето. След това разгласил фотографията във Facebook и написал: "Искам да опиша на всички за това по какъв начин се погрижи за това бебе, за цялата ти обич и себеотдаденост. Държеше се като негова майка, без значение от това, че детето беше мръсно и миришеше. Нещо такова не може да се види всеки ден ", написал Маркос Ередиа. И фотографията имала в действителност триумф. Харесана е от над 68 хиляди души, а други 94 хиляди споделили фотографията. Така за една нощ полицайката се трансформирала в международна героиня.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР