Аржентинската полицайка Селест Аяла се превърна само за една нощ

...
Аржентинската полицайка Селест Аяла се превърна само за една нощ
Коментари Харесай

Тази полицайка се превърна за една нощ в героиня в интернет и целият свят й се възхищава

Аржентинската полицайка Селест Аяла се трансформира единствено за една нощ в героиня в интернет. Тя изпълнявала служебните си отговорности в болница, където лекари отказали да се погрижат за недохранено бебе. Тогава почнала да го кърми.



" Беше доста печален миг, който ми скъса сърцето. Забелязах, че бебето е доста гладно, пъхнах пръст в устата му и то ме стисна незабавно. Помолих лекарите да го накърмя и да се погрижа за него ", споделя пред локалните медии полицайката.

Тя признава, че била изумена, когато схванала, че бебето е плакало от апетит няколко часа, само че никой не му обърнал внимание.



Бебето попаднало в болничното заведение, откакто съдът го лишил от майка му, тъй като не се грижела за него. Дори и там обаче не получило подобаващото отношение. Нещо повече - лекарите предизвестили полицайката да не се занимава с детето, тъй като било мръсно.

Колега на Селест я снимал, до момента в който кърмела бебето. След това разгласил фотографията във Facebook и написал: " Искам да опиша на всички за това по какъв начин се погрижи за това бебе, за цялата ти обич и себеотдаденост. Държеше се като негова майка, без значение от това, че детето беше мръсно и миришеше. Нещо такова не може да се види всеки ден ", написал Маркос Ередиа.



И фотографията имала в действителност триумф. Харесана е от над 68 хиляди души, а други 94 хиляди споделили фотографията. Така за една нощ полицайката се трансформирала в международна героиня.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР