Аржентинската легенда се завърна със загуба в след почти две

...
Аржентинската легенда се завърна със загуба в след почти две
Коментари Харесай

Емоционално: Бившият №3 в света се сбогува с тениса в Аржентина

Аржентинската легенда се завърна със загуба в след съвсем две години и половина отвън кортовете, губейки в поредни сетове от сънародника си Федерико Делбонис на шампионата " Argentina Open ".
В това, което се очакваше да бъде един от последните мачове на Дел Потро преди да приключи професионалната си кариера, 33-годишният някогашен първенец от US Open бе изпълнен с страсти в края на срещата, приключила в интерес на Делбонис след 6:1, 6:3 за един час и 23 минути игра.
" Вероятно няма да се срещнем още веднъж. Днес дадох всичко, което имах, до последната точка. Щастлив съм, тъй като моят финален мач бе евентуално на тенис корт пред всички Вас, а не на конференция. Винаги ще Ви помня ", сподели той след края на срещата.
Дел Потро добави, че желае да види по какъв начин претърпялото му интервенция коляно ще се усеща в сряда (9 февруари), преди да реши дали да взе участие на шампионата в Рио де Жанейро в Бразилия идната седмица. " Ще беседвам още веднъж с лекарите. Трябва да се грижа за коляното ми и по-късно ще забележим. Винаги ще оставям прозореца отворен. Ако през днешния ден е бил последният път, ще си потегли благополучен ".
Аржентинецът, който надделя Роджър Федерер във финала на US Open през 2009 година, сподели, че проблемите с колената му са го принудили " да живее в призрачен сън ", откакто четири интервенции го свлякоха до номер 757 в международната класация.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР