Аржентинската легенда Диего Марадона посъветва голямата звезда на Барселона Лионел

...
Аржентинската легенда Диего Марадона посъветва голямата звезда на Барселона Лионел
Коментари Харесай

Марадона посъветва Меси да не се връща в националния отбор

Аржентинската легенда Диего Марадона посъветва огромната звезда на Барселона Лионел Меси да разгласи окончателното си отдръпване от националния тим и да не играе повече за " гаучосите ". Лео към момента не е обличал фланелката на " албиселесте " след неуспеха на тима на Световното състезание, като той към момента не е оповестил какво ще бъде бъдещето му в националния тим. Според Марадона Аржентина няма какво повече да желае от Меси, който безусловно незаслужено е упрекван за всеки неуспех на националния тим.

" Какво бих споделил на Меси? Да не се връща повече. Да постави завършек на кариерата си в националния тим. Тимът до 15 години губи и виновността е на Меси, програмата в състезание праща Расинг против Бока и за това също е отговорен Меси. Винаги за всичко е отговорен той. Бих му споделил: " не се връщай повече, дребосъче ". Да забележим дали могат да се оправят без него, дали в действителност са огромни мъже. Бих желал да видя по какъв начин той ни праща всички на майната си. Защото не той би трябвало да бъде упрекван за това, че не станахме международни първенци ", съобщи Дон Диего.

Марадона се изрече присмехулно и за краткотрайния селекционер на Аржентина Лионел Скалони, който разгласи, че ще остави фланелката с №10 в националния тим свободна, до момента в който Меси не вземе решение за бъдещето си. " Скалони е глупак. Когато аз тръгвах, дадох фланелката с №10 на Меси. Сега той би трябвало да я съобщи на идващия. Това е неуместно и ме вбесява. Скалони е ужасно момче, само че той не може да управлява даже придвижването. Как може да му дадем националния тим? "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР