Аржентинската легенда Диего Марадона обяви решението си да се завърне

...
Аржентинската легенда Диего Марадона обяви решението си да се завърне
Коментари Харесай

Марадона реши да се завърне начело на Химнасия

Аржентинската легенда Диего Марадона разгласи решението си да се завърне отпред на локалния отбор от Суперлигата Химнасия два дни след напускането си.

„ Изключително благополучен съм да разглася, че ще остана отпред на Химнасия “, написа той в обществените мрежи, отбелязвайки, че повода за смяна в решението му се крие в това, че „ най-сетне се обединихме на политическа основа в клуба “.

Припомняме, че Марадона бе обяснил по-рано, че не е податлив да остава в аржентинския клуб, откакто президентът на Химнасия Габриел Пелегрино – индивидът, който го върна назад в Аржентина, се отдръпна от кандидатурата си за преизбиране на поста идната събота. Въпреки това, хиляди последователи излязоха пред постройката на управлението с претенции той да се върне назад в клуба.

59-годишният някогашен капитан и треньор на Аржентина пое Химнасия при започване на септември, когато тимът се намираше на последното 24-о място в шампионата. „ Надявам се, че ръководителите на клуба ще подсилят клуба по този начин, както ми дадоха обещание “, показа още Марадона.

Световният първенец с „ албиселесте “ бе избран като воин при завръщането си в аржентинския футбол години откакто бе треньор в чужбина, само че той не съумя да преобърне нещата в Ла Плата. Химнасия завоюва три от осемте си мача с Марадона на треньорското кормило, всичките при гостувания, до момента в който загуби четири от срещите си и то вкъщи. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР