Аржентинска полицайка, която собственоръчно накърми недохранено бебе, стана хит, след

...
Аржентинска полицайка, която собственоръчно накърми недохранено бебе, стана хит, след
Коментари Харесай

Аржентинска полицайка накърми недохранено бебе, повишиха я

Аржентинска полицайка, която собственоръчно накърми недохранено бебе, стана шлагер, откакто фотографията й беше качена в интернет и даже получи покачване.

Селесте Аяла била на промяна, осигурявайки реда в локална детска болница, когато чула бебешки рев. Оказало се новородено, признато в лечебното заведение заради недохранване.

Тъй като самата тя неотдавна станала майка, дамата под пагон, предложила на лекарите да го нахрани и те й разрешили. Нейн сътрудник обаче я снимал и разгласил фотоса в обществените мрежи. За малко време фотографията била споделена повече от 100 000 пъти.

По стичане на събитията, случката станала на 14 август, денят в който полицията в Аржентина отдава респект на дамите в своите редици.

Местни медии оповестяват, че бебето е едно от шест братя и сестри, всички страдащи от недохранване.



Заради решението си Аяла е нараснала от офицер в служба, а на церемонията министърът на сигурността в провинция Буенос Айрес, Кристиан Ритондо, съобщи:
„Искахме да ви благодарим персонално за този жест на спонтанна обич, който съумя да успокои рева на бебето. Това е полицията, с която сме горди, полицията, която искаме“.

„Забелязах, че е гладен и поставя ръчичката си в устата. Затова помолих да го гушна и да го нахраня“, описа самата Селесте Аяла. „Това беше печален миг. Сърцето ми плачеше, до момента в който го гледах по този начин. Обществото би трябвало да е по-чувствително към проблемите, засягащи децата. Това не може да продължава да се случва“.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР