Аржентина се опитва да разреши медицинска мистерия, след като 57

...
Аржентина се опитва да разреши медицинска мистерия, след като 57
Коментари Харесай

Медицинска мистерия на тема коронавирус с аржентински рибари

Аржентина се пробва да позволи здравна тайнственост, откакто 57 моряци бяха инфектирани с ковид след 35 дни в морето, макар негативните проби на целия екипаж преди да напусне пристанището, заяви Агенция Франс Прес.
Риболовният траулер " Echizen Maru " се завърнал на пристанището, откакто част от неговия екипаж почнал да демонстрира признаци, присъщи за COVID-19, заяви здравното министерство на южната аржентинска провинция Тиера дел Фуего. Според министерството, 57 риболовци от 61 души екипаж са били диагностицирани с вируса, откакто са минали нов тест, съобщи БГНЕС.
Всички членове на екипажа обаче са минали 14 дни наложителна карантина в хотел в град Ушуая. Преди това те са имали негативни резултати, се споделя в известие на министерството.
" Трудно е да се откри по какъв начин е бил инфектиран този екипаж, като се има поради, че в продължение на 35 дни те не са имали контакт със сушата ", съобщи Алехандра Алфаро, шеф на здравната дирекция в Тиера дел Фуего.
Екип изследва признаците в екипажа, с цел да откри хронологията на болестта, сподели тя. Началникът на отделението по инфекциозни заболявания в Регионалната болница в Ушуая Леандро Балаторе счита, че това е " случай, който е надалеч от всички медицински изявления, защото толкоз дълъг инкубационен интервал не е разказан на никое място ". " Все още не можем да разбираем по какъв начин са се появили признаците ", сподели Балаторе.
Екипажът беше подложен в изолираност на борда на кораба и върнат в пристанището на Ушуая.
Броят на случаите в Аржентина надвиши 100 000 в неделя, а броят на смъртните случаи набъбна до 1859. По-голямата част от инфекциите са в региона на Буенос Айрес.
Още: " Сериозен спад на заболеваемостта от ковид като %, има и повече оздравели от инфектирани "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР