Аржентина постигна победа с 1:0 над Бразилия в голямото латиноамериканско

...
Аржентина постигна победа с 1:0 над Бразилия в голямото латиноамериканско
Коментари Харесай

Меси реши класиката срещу Бразилия

Аржентина реализира победа с 1:0 над Бразилия в огромното латиноамериканско дерби, което този път бе контрола, която се организира в Саудитска Арабия, оповестява gol.bg. Лео Меси донесе триумфа на " гаучосите ", откакто стигна до попадение в 13-ата минута. Преди да вкара аржентинецът изпусна дузпа, само че при добавката бе непогрешим. " Селесао " също може да съжалява, защото Габриел Жесус също пропусна дузпа, само че в 10-ата минута на срещата. Това е втори триумф за аржентинците над бразилците в последните пет мача сред двата отбора, като и предходният триумф бе в контролна среща. Освен това срещата е пета поредна в която " златистите " не вкусват триумфа.

Срещата стартира с положително движение, като в 9-ата минута Фирмино бе съборен от Паредес в наказателното поле. Реферът отсъди дузпа за символичните домакини и зад топката застана Жесус, само че неговият удар бе призрачен и топката профуча около гредата. Изпълнението му бе едва и неопределено, като сигурно това е една от най-нелепо пропилените дузпи в последно време.

Две минути по-късно Аржентина също получи правото да извърши дузпа, която бе свирена за нарушаване на Алекс Сандро против Меси. Зад топката застана звездата на Барса, като в началото Алисон парира удара му. След това обаче от близка отдалеченост той довкара топката във вратата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР