Аржентина победи Катар с 2:0 в двубой от груповия етап

...
Аржентина победи Катар с 2:0 в двубой от груповия етап
Коментари Харесай

Аржентина се класира напред за Копа Америка, Меси с шокиращ пропуск

Аржентина победи Катар с 2:0 в дуел от груповия стадий на шампионата Копа Америка, който се игра в Порто Алегре. По този метод отборът се класира за 1/4-финалите на шампионата и направи превъзходен подарък на своя капитан Лионел Меси. Днес Ла Пулга чества 32-я си рожден ден.
Подробности да развоя на срещата прочетете в sportlive.bg.
В другия мач от тази група Колумбия се наложи над Парагвай с 1:0. Единственият гол в дуела означи Густаво Куеяр в 31-ата минута. Колумбия с актив от 9 точки финишира преди всичко в групата, а Аржентина с 4 на второ.
И двата тима влязоха в плейофите на конкуренцията. Парагвай (2 точки) също има шансове за излизане от групата, само че ориста на тима зависи от мачовете в група С. В 1/4 финалите Аржентина ще играе с Венецуела.
Ден преди 32-я си рожден ден суперзвездата на отбора Лионел Меси изведе своите с капитанската лента и 15 минути преди края на срещата с катар имаше неповторима опция да се разпише. Вместо това обаче Ла Пулга направи един от най-сериозните пропуски в своята кариера, което докара до голям брой занимателни мнения по негов адрес.
Вижте видео от пропуща и мненията за него.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР