Аржентина и Бразилия завършиха 0:0 в световна квалификация от зона

...
Аржентина и Бразилия завършиха 0:0 в световна квалификация от зона
Коментари Харесай

Аржентина и Бразилия не излъчиха победител

Аржентина и Бразилия приключиха 0:0 в международна подготовка от зона КОНМЕБОЛ. Двубоят в Сан Хуан не предложи блясъка, който всички чакаха и на терена постоянно прехвърчаха искри, a нервите вземаха връх.
 Снимка 553760
Източник:

Първата добра опция се откри пред гостите, които бяха без най-голямата си звезда Неймар. Лукас Пакета пусна отличен пас към Винисиус в 17-ата минута. Фланговият нападател опита да трансферира Емилиано Мартинес, само че не сполучи.
 Радост в Аржентина: Лео Меси е подготвен за Уругвай
Радост в Аржентина: Лео Меси е подготвен за Уругвай

Това съобщи селекционерът на Аржентина Лионел Скалони

Аржентина отговори в 31-ата минута. Тогава Лаутаро Мартинес получи пас от дълбочина и опита удар от придвижване. Топката обаче се отклони от Едер Милитао и профуча около гредата. В 42-ата минута " гаучосите " бяха още по-близо до гол. Тогава Родриго де Паул опита техничен удар от границата на наказателното поле, само че Алисон съумя да избие.

В 90-ата минута Меси напредна на скорост и насочи удар, който Алисон избави. В добавеното време и Юлиан Алварес можеше да се разпише, само че не откри очертанията на вратата.

Бразилия продължава да е водач във краткотрайното класиране с 35 точки, до момента в който Аржентина е на второ място с шест по-малко. И двата тима към този момент се класираха за Мондиала в Катар.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР