Аристократичните семейства в Европа се раздразниха, когато осъзнаха, че не

...
Аристократичните семейства в Европа се раздразниха, когато осъзнаха, че не
Коментари Харесай

Гръмна чутовен скандал около кралската сватба на принц Хари и Маркъл

Аристократичните фамилии в Европа се раздразниха, когато осъзнаха, че не са поканени на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл, определяна като светското събитие на годината. Това заяви в. " Дейли експрес ", представен от Блиц.

Досега те бяха включвани в листата с гостите на всички английски кралски сватби, в това число и на принц Уилям и Кейт Мидълтън през 2011 година

Европейските кралски особи дефинират пренебрежението като " кралски Брекзит ".

" Те са раздразнени - сподели неназован източник. - Те канят Уиндзорите на всичко - сватби, огромни тържества. Обикновено участва принц Едуард. Сега се усещат, като че ли има кралски Брекзит ".

Единствената задгранична кралска персона на сватбата в събота беше принц Сийсо от Лесото, който е непосредствен с принц Хари, тъй като двамата са патрони на благотворителната организация " Сентибейл ".

Младоженците, които са към този момент херцог и херцогиня на Съсекс, взеха решение да не канят политически водачи на сватбата и даже английският министър-председател Тереза Мей не беше измежду гостите им. Тъй като принц Хари не е директен престолонаследник, протоколът не изисква толкоз високо равнище на гостите.

Вместо авторитетни политици и аристократи, двойката избра да предложения 1200 елементарни британци, които да съпреживеят празника им в градините на Уиндзорския палат. Те поканиха и звезди, като Джордж и Амал Клуни, Дейвид и Виктория Бекъм, Серина Уилямс, Джеймс Кордън, Идрис Елба, Елтън Джон.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР