Ариана Гранде успя да сбъдне една от своите детски мечти.

...
Ариана Гранде успя да сбъдне една от своите детски мечти.
Коментари Харесай

Ариана Гранде покори НАСА

Ариана Гранде съумя да сбъдне една от своите детски фантазии. Певицата, която се интересува от галактическото пространство и постоянно споделя изявления за планетите, бе специфичен посетител на центъра на Национално ръководство по въздухоплаване и проучване на галактическото пространство (НАСА) в Хюстън.

След нейно присъединяване в Сан Антонио, Тексас, изпълнителката се означи, че е в центъра и сподели по какъв начин наподобява облечена в галактическа екипировка.

"Благодаря ви за най-хубавия ден в живота ми, НАСА ", написа тя в Instagram и посочи, че още не може да повярва, че е видяла толкоз забавни неща.

От историята на младата изпълнителка в обществената мрежа разбираме, че тя е съумяла да беседва с астронавтите на Международната галактическа станция посредством специфична платформа. Гранде дефинира опцията като неповторима по рода си.

Гранде следи изявленията на НАСА в обществените мрежи от години. Още през 2014-а тя споделя фотография от техния профил, като неговите админи й дават отговор персонално. Тогава я поздравяват за това, че е толкоз любопитна и й дават ентусиазъм.

Източник: tialoto
Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР