Ариана Гранде се завръща в Манчестър две години след бомбения

...
Ариана Гранде се завръща в Манчестър две години след бомбения
Коментари Харесай

Ариана Гранде ще пее отново в залата на атентата в Манчестър

Ариана Гранде се завръща в Манчестър две години след бомбения атентат в града, при който 22 души починаха по време на неин концерт, оповестява The Routers.
Певицата ще бъде част от фестивала " Манчестър прайд лайв " в края на август тази година. Той ще се организира точно в същата зала, в която стана атентатът на 22 май 2017 година - " Манчестър Арена ".
Припомняме, че Ариана Гранде стана почетен жител на Манчестър поради активността си след бомбения атентат. Тя се върна в града две седмици след случая, с цел да взе участие в мемориален концерт и провежда редица събития в памет на жертвите по време на злощастния концерт.
За атентата
На 22 май в 22:40 ч. локално време в Манчестър Арена след гърмеж починаха 22 души, а над 120 бяха ранени. Експлозията стана след края на концерта на американската певица Ариана Гранде. Отговорност за атентата пое " Ислямска страна ". Бомбата е била задействана от терорист-камикадзе, разпознат като Салман Рамадан Абеди, роден през 1994 година. По информацията на френските специфични служби, Абеди е имал " потвърдени връзки " с " Ислямска страна ". Сред жертвите имаше 8-годишно дете. На концерта е участвал и кметът на Ливърпул, дружно със фамилията си, само че никой от тях не е потърпевш. Самата изпълнителка Ариана Гранде също остана невредима.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР