Ариана Гранде се застъпи за моделката Синая и прекрати отношенията

...
Ариана Гранде се застъпи за моделката Синая и прекрати отношенията
Коментари Харесай

Ариана Гранде отказа да работи с фотограф, замесен в скандал с голи снимки

Ариана Гранде се застъпи за моделката Синая и приключи връзките си с известния фотограф Маркъс Хайд. Това се подразбира от фотография в Инстаграм, която беше оповестена от певицата. На нея Гранде е написала на черен екран обръщение към всички, които работят с фотографи да внимават на какво се съгласяват.

Скандалът с Маркъс хайд се заформи в събота, откакто моделката Синая го упрекна в изнудване за голи фотоси. Тя разгласява фотоси в профила си в Инстаграм, за които твърди, че са от чат с фотографа. Връзката сред двамата се реализира чрез известия, откакто Синая вижда публикация, която набира модели.

Обвиненията са за това, че Хайд е изискал голи фотоси на моделката, а в подмяна тя ще получи безвъзмездна фотосесия. Тя отказала и декларирала, че ще се снима единствено по долни дрехи. В отговор на това, фотографът декларирал, че желае 2000 $ за фотосите.

Хайд е работил със звезди като Ариана Гранде, Ким Кардашян, Кание Уест и други. След случката обаче доста от тях показаха своето мнение, измежду които беше и младата певица.

„ Скъпи модели и актьори в Лос Анджелис и на всички места, апелирам не снимайте с фотографи, които ви карат да се чувствате неловко и които ви задължават да сваляте облеклата си “, написа Гранде.

Други звезди, които поддържаха Синая бяха Бела Торн и Мишел Висадж. След като избухна абсурдът, фотографът Маркъс Хайд е изтрил профила си в Инстаграм.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР