Ариана Гранде победи Селена Гомес и стана най-следваната жена в

...
Ариана Гранде победи Селена Гомес и стана най-следваната жена в
Коментари Харесай

Как Ариана Гранде харчи милионите си

Ариана Гранде победи Селена Гомес и стана най-следваната жена в Instagram. Освен това, последните й части не слизат от върховете на класациите към този момент няколко месеца. А всички тези триумфи имат и един различен аспект - финансов.

Състояние на Гранде се прави оценка на към 80 милиона $. А е единствено на 25 години... Ето защо едно момиче на тази възраст, което целият свят познава, харчи парите си, за които мнозина могат да й завидят.

Chanel

Ариана е голям почитател на тази марка и всяко посещаване в неин бутик и коства десетки, а може би и стотици хиляди долари.

Коса

Както пее в една от последните си песни - " Харесваш косата ми? Благодаря, тъкмо си я купих. " Като всеки актьор, Гранде пръска луди пари, с цел да поддържа съвършен външен тип. А дългата конска опашка се трансформира в нейна запазена марка. Тя е резултат от най-скъпите екстеншъни, за които певицата не пести нито цент.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Ariana Grande (@arianagrande) на Фев 28, 2019 в 10:21 PST

Дом

Преди време Ариана Гранде си купи голям апартамент в Ню Йорк за 16 милиона $ с концепцията това да бъде фамилен дом за нея и Пийт Дейвидсън. Е, нещата не сe получиха тъкмо по проект, само че пък какъв брой индивида на нейните години могат да си разрешат сходен разкош?

Освен този парцел, чиято орис не е известна към днешна дата, Гранде има и впечатляваща къща в Калифорния, която коства не по-малко от жилището в Манхатън.

Храна

Ариана се оказва огромна чревоугодница, макар че не й проличава. Сигурни сме, че в натоварения й график няма място за подготвяне на домашна храна, по тази причина тя поръчва обичаните си ястия и това й коства сериозна сума на година.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Ariana Grande (@arianagrande) на Фев 19, 2019 в 8:15 PST

Охрана

Звезда като Гранде няма по какъв начин да се придвижва без защита. В нейния случай, охранителите са най-малко двама-трима, а заплатите им сигурно не са дребни, написа The Talko.

Коли

Певицата несъмнено избира да влага парите си в недвижима, в сравнение с в движима благосъстоятелност. Това обаче не значи, че няма задоволително разнороден автопарк. Range Rover Evogue, Mercedes SL, Cadillac Escalade са обичаните й возила.
 Ариана Гранде, Ед Шийрън, Индонезия и за какво оповестиха техни песни за нецензурен
Защо не разрешиха песни на Ариана Гранде и Ед Шийрън в Индонезия

Порнографски ли са Shape of You и Love Me Harder

Кучета

Ариана е вманиачен почитател на четириногите домашни любимци и не пести средства за тях. Сигурни сме, че се усещат като същински царе в техния дом и мъничко им завиждаме за вниманието и глезенето.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Ariana Grande (@arianagrande) на Дек 22, 2018 в 12:21 PST
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР