Ариана Гранде гордо показа естествената си красота - напълно без

...
Ариана Гранде гордо показа естествената си красота - напълно без
Коментари Харесай

Как изглежда Ариана Гранде без грим и прическа

Ариана Гранде гордо сподели естествената си хубост - изцяло без грим и с къдриците, с които природата я е дарила.
 Ариана Гранде, новата ѝ восъчна фигура в “Мадам Тюсо ” и утвърждават ли я почитателите
Истинската Ариана Гранде ли е това

Трудно е да познаем

Факт е, че Ариана рядко разпуска емблематичната си висока опашка. Рядко изтрива и присъщата си очна линия. Така че да я забележим оттатък театралната ѝ визия е по-скоро изключение. Но тъкмо това направи изпълнителката в Instagram, където публикува няколкосекундно видео, в което е без грим и прическа.

А в действителност, 29-годишната изпълнителката разширява империята си за красота с нова гама God Is A Woman Body.

В началото на клипа Ариана Гранде се появява с увита към гърдите си забрадка и мокра коса, прибрана на кок. Тя се усмихва леко и нежно подпира брадичката си с ръка, демонстрирайки безупречна кожа.

След това видеото насочва вниманието ни към два от новите ѝ артикули - масло за тяло и скраб, преди да се върнем към певицата. Следващият кадър разкрива естествената ѝ коса, падаща на мокри къдрици по гърба ѝ.

Ариана разгорещено споделя за стартирането на първата си сбирка за тяло. Към обявата тя написа, че повече от седем години основава аромати, само че най-сетне дава начало на серията God Is A Woman Body.

А когато става дума за артикули за хубост и грижа за кожата, Ариана Гранде е същински бизнесмен. На 16 септември тя пуска първия си парфюм Ari. Година по-късно излезе още по-успешният Sweet Like Candy. Оттогава тя прибавя други шест аромата, припомня Life & Style.

Изпълнителката на " Thank U, Next " стартира да твори и в областта на грима, създавайки лична R.E.M. марка през ноември 2021 година Тя включва маркери за очна линия, течни сенки за очи, хайлайтъри и други, които излизат по магазините през 2022 година Последно Ариана пусна сбирка от R.E.M. артикули, свързани с устните на 16 юни тази година.
 Ариана Гранде и новата й линия за хубост God Is A Woman
Новият бизнес на Ариана Гранде

Точно това чакахме от нея

" Не желая просто да се мятам в каквито и да било инициативи... и аз нося грима на моите връстници, тъкмо както чувам тяхната музика. Няма да кажа: " О, има прекалено много изпълнителки ", споделя Ариана Гранде пред Allure в края на предходната година по отношение на пренаселването на пазара за козметика със звезди.  "...гримът в никакъв случай не е задоволителен - тъкмо както музиката. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР