Ариана Айтар сподели снимка от болничното си легло, когато разкри,

...
Ариана Айтар сподели снимка от болничното си легло, когато разкри,
Коментари Харесай

Звездата от ITV Coronation Street Ариана Айтар се нацупи в болничното легло, докато потвърждава, че е имала корекция на цици

Ариана Айтар показа фотография от болничното си легло, когато разкри, че е имала промяна на цици.

Бившата актриса от Coronation Street, на 28 години, се включи в обществените си медии, с цел да показа новината с почитателите си. Тя е най-известна с това, че играе ролята на Оливия Радфийлд в сапунената стратегия на ITV от 2018 до 2019 година Ариана разгласява селфи, като сподели: „ Много ви благодаря за известията, през вчерашния ден мина в действителност добре. Не съм ги гледала или към момента ги видях, само че в действителност съм разчувствуван!!

„ Тази фотография беше, когато се разсъниха за първи път - малко успокоение и нацупено селфи, с цел да потвърдя, че съм жив и ритвам към груповия чат [емоджи със смеещо се лице]. " Сапунената звезда показа, че най-хубавата й другарка се е преместила при нея за една седмица, с цел да й помогне да се възвърне от интервенцията. Тя добави: „ Само аз ли съм, или чувстваш, че имаш потребност от време за момиче, когато си под неприятното време??? "

По-късно Ариана се върна в своя Instagram, за д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР