Ариа Филомена или Мария Тепаричарова взима на мушка митологията като

...
Ариа Филомена или Мария Тепаричарова взима на мушка митологията като
Коментари Харесай

Чакащи артисти: Радостта да бъдеш човешко същество в симулакрума на действителността

Ариа Филомена или Мария Тепаричарова взима " на мушка " митологията като насочна точка и наблюдава нейните проявления в актуалната реалност. В ефира на Дарик певицата и актриса показа дебютната си ария „ The Joys of Being a Human Being ”, въодушевена от китайския мит, съгласно който боговете връзвали алена нишка за глезена на всеки човек, свързваща го с различен, с който би трябвало да се срещне, с цел да преживее нещо. Тази нишка може да се заплете или разплете, само че в никакъв случай да се скъса. Коя е нишката, отвела Мария Тепаричарова до Ариа Филомена и насладата да бъдеш човешко създание и по какъв начин звуците могат да се ловият като пеперуди, а по-късно да се трансфорат в музика?



В " Чакащи актьори " тази седмица гостува и Сдружение „ Конклав “, които показаха новия театрално-фотографски пърформанс „ Симулакрум “, който е открит за аудитория на 02 февруари и на 05 февруари в Галерия „ Синтезис “, част от Фотосинтезис.

Има ли екипът на „ Симулакрум “ отговори на въпросите:

Кой е същинският оригинал – Аз или това нещо, което в миналото съм бил аз?

Какво е да бъдеш екскурзиант в личният си живот и дали опцията от това да размножаваш Аз-а си през виртуалното, може да легитимира съществуването ти и да ти даде убеденост, че теб те има и си тук?

Чуйте целия диалог в прикачения звуков файл или в.

Може да следите театралната и продуцентска активност на Сдружение
Конлав във и.

Последвайте “Чакащи актьори “ за идни и минали събития в
и, както и във всички канали на Дарик радио.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР