Ари Булон, син на актьора Ален Делон и певицата Нико,

...
Ари Булон, син на актьора Ален Делон и певицата Нико,
Коментари Харесай

Синът на Ален Делон и Нико е намерен мъртъв 


Ари Булон, наследник на артиста Ален Делон и певицата Нико, е открит мъртъв в дома си в Париж, заяви Le Parisien.

60-годишният фотограф страдаше от хемиплегия (парализа на половината тяло) и с него е трябвало да бъде 58-годишна жена, негов персонален помощник. Именно тя е намерила тялото му, откакто се върнала от неколкодневно пътешестване отвън Париж. Жената е задържана за „ неоказване на помощ на разположение с заплаха за живота “.

Съдбата на Ари Булон е най-тъмното леке в биографията на Ален Делон и в продължение на повече от половин век е една от емблематичните истории в света на звездите, описвана в доста публикации и филми.

Макар че Ари поразително наподобява на известния си татко, артистът в никакъв случай не го признава за собствен наследник. Сега позабравена, неговата майка Нико е измежду най-известните дами през 60-те. Истинското ѝ име е Криста Пфаген. В зората на малкия екран тя взе участие в реклама на вино и светът е изумен от хубостта ѝ, мнозина и до момента настояват, че тя е най-красивата жена, която в миналото се е раждала.

Китаристът на Ролинг Стоунс Браян Джоунс открива, че тя е невероятна певица. Представя я на Боб Дилън, а скоро тя попада в кръга на Анди Уорхол, гуруто на попарта. Именно той взема решение, че на групата Velvet Underground ѝ би трябвало певица като нея. И макар съпротивата на Лу Рийд се оказва прав, тъй като точно с Нико са най-големите шлагери на Велвет.

Нико води абсурден живот. Още преди да попадне в кръга на Анди Уорхол, тя редува интервали на безкрайни празненства със международния елит с живот на клошар. Точно в интервала, в който се допуска, че е заченала в мимолетна връзка от Ален Делон, тя живее ту в дворците на богатите си другари, ту с парижки клошар, нанесъл се нелегално в изоставена портиерска стая, и артистът има учредения да не е сигурен в бащинството си.

Нико отива при родителите на Ален Делон, които по телефона му описват за дамата, пристигнала на ръце с дребния му наследник. Ален Делон споделя, че в случай че одобряват дамата и детето, в никакъв случай повече няма да го видят – закана, която той в действителност извършва.

С мъжа ми помислихме и взехме решение, че и Ален, и Нико са огромни хора и все някак си ще се оправят. А Ари е толкоз мъничък и беззащитен, че няма да оцелее без нас, споделя майката на артиста във кино лентата за Нико. С втория ѝ брачен партньор Пол Булон вземат решение, че макар заканите на Ален, ще отгледат детето. Ари получава семейството на втория брачен партньор на Едит – Булон.

Ари има извънредно неприятно отношение към Ален Делон: „ Той не ми е татко. Аз имам единствено майка. Не желая да приказвам за този касапин “ – е дежурният отговор, който Ари дава в голям брой изявленията и филми, когато му задават въпрос за известния му татко.

Той постоянно го назовава „ касапина “ – от една страна, тъй като бащата на Ален Делон (първият брачен партньор на Едит) е бил месар, а от друга – като белег за отношението, което е имал към него.

Въпреки това през 2018 година Ари завежда дело, с което желае съдът да признае Ален Делон за негов татко. Молбата е отхвърлена по официални аргументи, без съдът да я прегледа всъщност.

Историята на Ари е именита, освен тъй като е сърцераздирателна – изоставено от звезда бебе, а и поради интригата, че даже Ален Делон може да бъде подценен поради различен мъж.

Когато Нико е в свитата на Анди Уорхол, среща Джим Морисън. Певецът на Доорс е измежду иконите на 60-те, един от дребното мъже, които могат да съперничат на Ален Делон по хубост, популярност и съблазън. Нико се влюбва бясно в него, любовта ѝ стига до обсесия, тя го преследва и непрестанно приказва за него, а пресата употребява това, с цел да прави съпоставения сред двата сексимвола на епохата.

Историята има печален край. Джим Морисън подценява Нико и страни от нея. А тя се вманиачава дотам, че след гибелта му го обожествява и в живота ѝ съвсем няма друга тематика с изключение на Джим Морисън.

Бидейки една от най-красивите дами на своето време, единствено за няколко месеца тя внезапно се трансформира, подпухва и надебелява. Заболява от странна болест – нетърпимост към светлина, и прекарва последните 10 години от живота си в тъмна стая, без лъч светлина.

С нея е единствено синът ѝ Ари. Той я обожава. Говори за нея като създание от различен свят. Всъщност сходно мнение за Нико има и майката на Ален Делон. Тя изяснява, че една от аргументите да осинови Ари е, че Нико като че ли не е била от този свят и не е била способна да се оправя в него.

Както майка си Ари от доста ранна възраст е привързан към хероина. Двамата прекарват години в тъмната стая в наркотично замайване. Ползвахме една игла, споделя по-късно той.

За гибелта ѝ обаче не упреква хероина, а себе си. Разказва, че през 1988 година той я е предиздвикал да напусне тъмната стая и да се разноски по плажа в Ибиса. Часове по-късно Нико умира. Слънцето я умъртви, а аз я убедих да му разреши да я допре, споделя в едно от интервютата си Ари.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР