> АрхивПулев пристигна в Гранд Хотел Пловдив, за да уреди

...
> АрхивПулев пристигна в Гранд Хотел Пловдив, за да уреди
Коментари Харесай

Кобрата и Андреа засечени заедно

 > Архив
Пулев дойде в " Гранд Хотел Пловдив ", с цел да уреди въпроси около боксовата церемония вечер в града на 14 декември, в която ще взе участие брат му Тервел. По същото време и на същото място някогашната му обич бе на шопинг из магазините на хотела, като прегледа облекла и парфюми, и по-късно си потегли.

Двойката към момента не е документирала събирането си с обща фотография, като е допустимо да го направи в дните към Коледа, само че е допустимо срещата им да е била просто случайност, оповестява " Блиц ".

Самият Пулев преди време остави отворена вратата за възобновяване на връзката и съобщи в изявление: " С Андреа се разделихме, само че ще забележим. Не се знае нищо. Любовта не е елементарно нещо. Тя е движещата мощ, която ни бута и ни кара да сме живи. Ще забележим по какъв начин ще се наредят нещата. Още седи това ми предпочитание да имам деца и няма да угасне. Ще се боря, до момента в който го реализира ".

Андреа пък изрично опроверга слуховете, че има нов мъж в живота си, като към този момент е заета с това да качва фотоси в обществените мрежи от екзотични места.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР