Архивна снимкасреднощен инцидент на 18.10.т.г. в района на айтоската улица

...
Архивна снимкасреднощен инцидент на 18.10.т.г. в района на айтоската улица
Коментари Харесай

Засилено полицейско присъствие в Айтос след циганските своеволия!

Архивна снимкасреднощен случай на 18.10.т.г. в региона на айтоската улица " Бяло море ", от полицията прецизираха, че няма осъществено нахлуване над дома й, както и нанасяне на материални вреди, изразяващи се в чупене и взломяване.

По думите на старата жена, същата станала свидел на сбиването, резултат от спречкването сред 28-годишния й внук и тримата престъпно проявени айтозлии - Е.Е., 22 годишен, А.И., 32 годишен и И.К., 42 годишен, които навреме след подаването на сигнала за случая на тел. 112 са арестувани от полицейските чиновници.

Според дамата сбиването е осъществено на улицата, директно пред дома й, само че до разгром на къщата не се е стигало.

От момента на случая и до в този момент в региона към айтоската улица " Бяло море “ има засилено полицейско наличие, само че не се следи възходящо напрежение или скупчване на компактни маси от хора.

Припомняме, че 28-годишният потърпевш айтозлия е настанен за лекуване в УМБАЛ – Бургас с комоцио и фрактура на носа, без заплаха за живота. Тримата арестувани също са с общи пострадвания, които не са рискови.

По случая са осъществени голям брой процесуално-следствени дейности, в това число и разпит на приятеля на настанения в УМБАЛ – Бургас 28-годишен айтозлия /същият не е потърпевш от случая и е бил единственият с негативни алкохолни проби/.

Събраните досега данни са докладвани в Районна прокуратура – Айтос.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР