АрхивНа 14 януари 2018 г. майката на 16-годишен ученик го

...
АрхивНа 14 януари 2018 г. майката на 16-годишен ученик го
Коментари Харесай

Варненска майка изпрати 16-годишен ученик да напазарува, извратеняк го причака

 Архив
На 14 януари 2018 година майката на 16-годишен възпитаник го изпратила да напазарува в квартален магазин в центъра на Варна. След като излязъл от вкъщи си, Х.Х. забелязал близо от фамилния им дом чужд млад мъж, който го заговорил за студеното време. Момчето излязло от магазина с покупките и тръгнало към дома си. Видяло, че същият мъж го следва, като продължавал да се пробва да завърже диалог с него за времето.

След като стигнало до дома си, момчето се пробвало да затвори бързо входната врата, само че не съумяло, защото непознатият поставил крайник. 31-годишният Емил влезнал във входа и изискал от детето телефона му, с цел да се обади на някой. Започнал да прави и полови оферти на 16-годишния възпитаник. След като получил отвод да му бъде възложен телефон, момчето настояло подсъдимият да напусне дома му. Последвало сбиване, при което Емил се опитвал да извади мобилния телефон от джоба на ученика. Детето съумяло да изблъска нападателя отвън дома си.

Веднага по-късно разказало на майка си за произшествието. Описало и нападателя си. Монтираната на дома видеокамера със записите били предадени на полицията. При осъщественото различаване момчето изрично показало Емил Д. като причинител на опита за обир.

Предстои делото против 31-годишния мъж, който е с начално обучение и не работи, да бъде планувано за разглеждане във Варненския областен съд. Наказанието за опит за обир, представляващ рисков рецидив, е отнемане от независимост от 5 до 15 години, като съдът може да постанови и конфискация до една втора от имуществото на отговорния.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР