> АрхивДани плашеше да скочи, видяхме много патрулки, едно момиче

...
> АрхивДани плашеше да скочи, видяхме много патрулки, едно момиче
Коментари Харесай

Рецидивист счупи ръцете на гаджето си и заплаши, че ще се хвърли от осмия етаж

> Архив
" Дани плашеше да скочи, видяхме доста патрулки, едно момиче нещо плачеше, беше цялото насинено “, описаха жители на блок 3, който се намира наоколо до стадион " Академик “, станали очевидци на екшъна. Привечер в понеделник майката на 17-годишната Йорданка получила СМС. Той бил вик за помощ. Щерката Дани твърдяла, че приятелят и Дани ще я убие този път. Жената неотложно подала сигнал на телефон 112, а дружно с полицията отишла на адреса на Велинов. Там обаче Йорданка отказала да отключи вратата макар настояването на униформените и майка й, след известно време обаче склонила.  " Видяхме едно извънредно бито момиче, то май злоупотребява с някакви субстанции, не изглеждаше добре “, разясниха съседи на Велинов.

Прегледът на медиците посочил, че момичето е със счупени ръце и жестоки отоци по цялото тяло, породени от свиреп побоища. Имало и остарели контузии, разясниха лекарите. През това време Даниел съумял да се провре през дребен прозорец и да се качи на покрива на блока. Плашил, че ще се хвърли. Часове наред разигравал униформените, само че най-сетне слязъл и бил задържан. 

" Обичам го, не ме е бил той “, изкрещяла Йорданка. Тя изрично отказала да свидетелства против него. Според майка й – от боязън. Девойката твърдяла от самото начало, че едната ръка счупила, тъй като я дръпнало куче, а другата – в дискотека, тъй като се била с някакви хора, без да прецизира повече детайлности.  От Министерство на вътрешните работи обявиха, че е формирано досъдебно произвеждане. Справка сподели, че и преди е имало сигнал от майката на Йорданка, само че работата по него била прекъсната, тъй като момичето отказвало всякакво подпомагане.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР