Архитектурните системи на “Етем България, която е част от гръцката

...
Архитектурните системи на “Етем България, която е част от гръцката
Коментари Харесай

Доставяме продукти за BMW, PORSCHE и Mercedes в Германия

Архитектурните системи на “Етем България ", която е част от гръцката група Viohalco, са подобаващи за здания с разнообразни приложения. Но най-важното е, че продуктите им са проектирани по този начин, че на първо място да резервират силата, което е от голямо значение за крайния консуматор. Компанията също по този начин отделя особено внимание на преработването им след края на техния експлоатационен живот. Така приносът в намаляването на излъчванията на парникови газове е забележителен, защото огромна част от продукцията се създава от рециклиран алуминий.

Днес на пазара компанията предлага решения за фасади (елементни, окачени, вентилируеми фасадни системи и слънцезащита); порти и прозорци (алуминиеви и ПВЦ) - отваряеми (със и без термичен мост) и плъзгащи се (със и без термичен мост); щори; преградни стени; входни порти и съпътстващи артикули (противонасекомни мрежи, панели и парапети).

С техни артикули се извършват обекти както по света, по този начин и в България. Компанията е пряк снабдител на интернационалните автомобилни колоси като BMW, PORSCHE, Mercedes, Jaguar и Daimler. Техни архитектурни решения бяха определени за реализирането на следващото архитектурно предизвикателство в София и бъдещата най-висока постройка в България - Sky Fort. Небостъргачът е вторият обект от комплекса Sofia Capital City.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР