Архитект Ивайло Мишев уточни какво би било нужно, за да

...
Архитект Ивайло Мишев уточни какво би било нужно, за да
Коментари Харесай

Може да се изгради стадион на ЦСКА за 30 000 души!

Архитект Ивайло Мишев посочи какво би било нужно, с цел да се направи нов съвременен стадион на ЦСКА на "Българска войска ".

Той разясни какви са условията и посочи, че не би имало никакви проблеми съоражението да се построи при нужното предпочитание и съществуването на съответните финанси.

"Факт е, че от страните на Балканите единствено ние нямаме издигнат нов стадион. Това е печален факт. Имаме реорганизация на игрища, само че нов нямаме. Стадионът на ЦСКА в Борисовата градина би могъл да се ремонтира, реновира и да дава отговор на европейските условия. Считам, че там може да се построи умерено един стадион в границите на 28-30 хиляди фенове.

Паркирането при всички положения би трябвало да се търси в покрайнините на Борисовата градина, би трябвало да се изградят буферни паркинги взаимно със Столична община. Не е допустимо да има подземни паркинги, изрично. Това е съгласно условията за сигурност, антитероризъм. Разписано е, не го разясняваме.

Според мен страната би трябвало да взе участие. Стадионът би могъл да излезе 1000-1500 евро на седалка, т.е. към 30 милиона, в случай че приказваме съответно за "Българска войска " за ремонт и реорганизация. Трябва да се вземе съществено решение, стадионът е благосъстоятелност на ММС. Трябва да се направи план, който да се даде на присъждане и да се одобри от хората ", разясни Мишев.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР