Археологическия музей в столицата се превърна в тоалетна на протестиращи.

...
Археологическия музей в столицата се превърна в тоалетна на протестиращи.
Коментари Харесай

Протестиращ с гнусна и миризлива изцепка на метри от кабинета на Румен Радев СНИМКИ

Археологическия музей в столицата се трансформира в тоалетна на протестиращи.

Един от видните деятели, искащ да смъкна министър председателят Бойко Борисов и основният прокурор Иван Гешев е решил да се облекчи на метри от кабинета на президента Румен Радев.

Въпреки че президентът опита да яхне вълната на неодобрение, очевидно роптаещите против властта са решили да го възнаградят с букет от органични аромати, като препикаят и поругаят красивата постройка на Археологическия музей, която се намира тъкмо под прозорците на Радев.


Видимо спокоен поради стелещата се мрачевина, един от протестиращите е решил да не търси къде да облекчи потребностите си, а да тори на пъпа на София. Репортер на БЛИЦ обаче стана очевидец на неприятната панорама и реши да фотографира "славната " постъпка на столичанина.

Между другото, това не е първият случай, в който стачкуващи препикават региона. Дали входът на културната постройка се употребява единствено за облекчение на тази потребност на протестиращите, можем единствено да гадаем и да се надяваме, че все по-рядко ще поругаваме по този начин значими за обществото сгради.

Снимки: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР