Арх. Игнатов си служи с откровени лъжи, които свързва с

...
Арх. Игнатов си служи с откровени лъжи, които свързва с
Коментари Харесай

Паргов: Арх. Игнатов си служи с откровени лъжи

Арх. Игнатов си служи с откровени неистини, които свързва с моето име. Това съобщи в персонална позиция водачът на Българска социалистическа партия – София и лидер на листата за общински съветници Калоян Паргов.

„ Вчера в „ Референдум “ по Българска национална телевизия и през днешния ден в „ Тази заран “ по БТВ Борислав Игнатов свърза името ми с отчет за отдаването на автобусни линии, обслужващи северните региони на София, на частен оператор “, изясни Паргов.

„ Нито съм създател, нито вноситетел на този отчет. Нещо повече, групата на Българска социалистическа партия, на която бях ръководител през миналия мандат, не поддържа въпросния отчет в СОС. За разлика от общинските съветници от Реформаторския блок “, безапелационен е водачът на Българска социалистическа партия – София.

„ Моят принос към транспортното обслуждане на северните региони, по съответно Нови Искър и Надежда, е че отвоювах лините №№ 20 и 27 да бъде удължени и по този метод хората от Локорско, Чепинци, Негован, Кътина, Курило, Кумарица, Славовци и Требич да имат директна връзка с метрото “, напомни Паргов.

„ Искрено съм сюрпризиран, че човек, който неотдавна стана жертва на компроматна офанзива, употребява същия инструментариум “, уточни Калоян Паргов.

Той посочи, че предизборната конкуренция би трябвало да се основава на хрумвания, политики и решения, а не да се гради върху неистини и компромати против политическите съперници.

„ Това не прави чест на арх. Игнатов! “, съобщи в умозаключение Калоян Паргов.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР