Аргументите в този случай останаха на заден план. Не бих

...
Аргументите в този случай останаха на заден план. Не бих
Коментари Харесай

Минчев: За правителство с мандат на ГЕРБ ще гласуваме против при всички положения

Аргументите в този случай останаха на назад във времето. Не бих споделил, че преихрахме. С причини мъчно може да се преиграе. В последна сметка машинното гласоподаване понижи недействителните бюлетини, понижи следения избор, това съобщи депутатът от " Продължаваме промяната " и зам.-председател на Народното събрание Никола Минчев пред Българска национална телевизия.

170 хиляди през 2017 година, над 200 хиляди през 2014-та година са били невалидните бюлетини, когато е имало единствено хартиено гласоподаване, регистрира националният представител.

Това не може да бъде нещо инцидентно, безапелационен бе Минчев.

Според него, сред ГЕРБ-СДС, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи е имало доста взаимни дейности, които са върнали обратно изборния развой.

Българска социалистическа партия се връщат в лагера на статуквото, посочи зам.-председателят на Народното събрание.

" За държавно управление с мандат на ГЕРБ ще гласуваме " срещу " при всички положения какъвто и да е съставът ", безапелационен бе Никола Минчев.

Кой на следващия ден ще е претендент за министър-председател не значи, че ГЕРБ са се трансформирали. Това е същата партия, посредством, на която ние не просто не наваксахме изоставането си от другите страни в Европейски Съюз, а в противен случай - изостанахме още повече, сподели още депутатът от Политическа партия.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР