Арета Франклин е в тежко състояние и е обградена от

...
Арета Франклин е в тежко състояние и е обградена от
Коментари Харесай

Легендарната Арета Франклин е в тежко състояние, близките ѝ се сбогуват с нея

Арета Франклин е в тежко положение и е обградена от най-близките си в дома си в Детройт, Съединени американски щати, разкрива британкото издание DailyMail.

Кралицата на соул музиката или "LadySoul ", както е известна измежду почитателите си се бори с раково заболяване от 2010 година.

Последната обществена изява на звездата беше през ноември 2017 година, когато тя излезе на сцената за благотворителен концерт за фондацията на Елтън Джон. В изявление за радио от Детройт звездата споделя, че ще продължава да записва, само че стопира със театралните изяви.

Нито едно от изданията, които настояват, че Арета Франклин е в неприятно положение, не е получило публично удостоверение от близки на звездата. Разследващият публицист Хари Хеърстън разгласява туит в обществените мрежи, съгласно който той е приказвал с непосредствен на певицата, който споделя, че тя не се усеща добре.

Spoke with close friend of Aretha Franklin and family. Iconic singer not doing well.
— Harry Hairston (@harryhairston) August 13, 2018
Освен с рака, Арета Франклин се е борила и с алкохолна взаимозависимост, както и с проблеми с тежестта си през целия си живот.

Звездата на соул музиката е кръстница на трагично починалата Уитни Хюстън, която назовава една от най-хубавите певици, които в миналото са заставали на сцена.

Арета е родена на 25 март 1942 година в щата Тексас. Тя се занимава с музика още от дете, като пее в църковния хор на татко си, който е свещеник. На 18-годишна възраст взема решение да пробие в комерсиалната музика и го прави с голям триумф.

Остава в историята на музиката с песни като "Respect ", "Natural Woman ", "Say a little prayer ". Изпълнителката е измежду най-награждаваните в историята, като има впечатляващите 18 награди "Грами ". Франклин е първата жена, получила звезда в Залата на славата на рокендрола.

За себе си дивата споделя: "Не казвайте, че Арета се е завърнала на сцената, тъй като тя в никакъв случай не си е тръгвала оттова. "
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР