Арестуваният за убийството на 5-годишно дете в Габрово Дилян Бетев,

...
Арестуваният за убийството на 5-годишно дете в Габрово Дилян Бетев,
Коментари Харесай

Бащата хвърлил детето си от моста, защото не можел да се грижи за него

Арестуваният за убийството на 5-годишно дете в Габрово Дилян Бетев, направи цялостни признания пред съда. Той бе остава за непрекъснато в ареста, откакто отхвърли да апелира мярката си.

Детето почина в сряда сутринта, откакто бе хвърлено от мост покрай Габрово. Две седмици по-рано майката Поля Христова избягала от фамилното им жилище поради непрекъснат тормоз. Пред проверяващите Бетев обяснил, че му било мъчно да се грижи за детето.

" Той, към сегашния миг, към момента е прекомерно комплициран и не може напълно тъкмо да формулира мислите си. Казва, че откогато на 20-ти юни брачната половинка му е изчезнала, не е съумял да се оправи с развъждането на едно 5-годишно дете ", съобщи окръжният прокурор на Габрово Надежда Желева.

Бетев е упрекнат в съзнателно ликвидиране по изключително непосилен метод. За това закононарушение може да получи и пожизнен затвор без право на подмяна. В сряда заран той заплашваше да се самоубие, само че след диалог с психолог от Министерство на вътрешните работи се отхвърли. Малко по-късно бе задържан. Мъжът е осъждан за кражба и за нанасяне на лека телесна щета. Няма данни да е имал психологични болести или да е бил пийнал или дрогиран. Според полицията обаче той е бил несъответстващ, когато се обадил да заяви, че счита да се самоубие.

Майката на детето твърди, че редовно я е тормозел през последните 8 години. Нито един сигнал обаче не бил подаден. Пред Нова телевизия Христова съобщи, че съжалява, че не е подала тъжба и че не е взела детето със себе си преди две седмици. Тя изясни, че я е било боязън, тъй като Бетев заплашвал, че ще убие и нея, и детето, откакто ги откри.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР