Арестуваният за бруталното убийство на журналистката Виктория Маринова в Русе

...
Арестуваният за бруталното убийство на журналистката Виктория Маринова в Русе
Коментари Харесай

Официално обвиниха Северин Красимиров, назначиха му завършил преди 3 години адвокат

Арестуваният за бруталното ликвидиране на журналистката Виктория Маринова в Русе – Северин Красимиров към този момент е с публично повдигнати обвинявания от прокуратурата, оповестява " Канал 3 ".

``
реклама

Първото е за обезчестяване, за което плануваното наказване е от 10 до 20 година затвор. Второто - за ликвидиране по изключително нечовечен метод, което може да му коства пожизнен затвор без право на подмяна.

До момента обвиняванията против Красимиров бяха задочни, откакто той бе хванат в Германия. След идването му в Русе обвинителния акт му бе връчен персонално.

Той бе екстрадиран от Германия и дойде в България през вчерашния ден, а през днешния ден бе конвоиран до следствения арест в Русе. Няколко часа траяха разпитите му, като за през днешния ден бе планувано осъществяване на освидетелстване на обвинения с присъединяване на правосъден доктор.

Утре Северин Красимиров ще се изправи пред Русенския областен съд, който ще се произнесе по настояването на прокуратурата за непрекъснатото му задържане под стража. Вероятно до дни ще му бъде направена и психиатрична експертиза.

" Утре сутринта Окръжната прокуратура в Русе ще внесе в Окръжен съд-Русе искане за задържане под стража на Северин Красимиров. Предявено му е към този момент постановлението за привличане като обвинен, разпитан е, осъществени са и други процесуално-следствени дейности с него, в това число и освидетелстване “, разгласи на брифинг представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова.

Вече е явен и кой ще бъде служебният бранител на Северин Красимиров. Шестима юристи отхвърлиха да го пазят и участта да го съставлява се падна на младия юрист Иван Дойчинов Дойнов. Тъй като той е финален в листата, адв. Дойнов няма право да откаже, както своите сътрудници.

Адв. Дойнов е приключил право в Русенския университет " Ангел Кънчев " през 2015 година Той е измежду отличниците на випуска си, като е втори по триумф с 5,79.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР