Арестуваният вчера бивш служител на Столичното 4-то РУ и настоящ

...
Арестуваният вчера бивш служител на Столичното 4-то РУ и настоящ
Коментари Харесай

Арестуваният антимафиот предупреждавал търговци за акции срещу стоки ментета


Арестуваният през вчерашния ден някогашен чиновник на Столичното 4-то районно управление (на МВР) и сегашен на ГДБОП е предупреждавал търговци на магазини в региона на полицейското ръководство по кое време предстоят акции на сътрудниците му против артикули ментета, разгласи зам.-главният прокурор Иван Гешев.
Гешев акцентира, че закононарушенията, в които е махленски антимафиотът, нямат нищо общо с работата му в ГДБОП и добави, че все още няма данни той да е прибирал така наречен "такса успокоение " от магазинери.
Не стана ясно обаче по какъв начин някогашният служител на реда се е облагодетелствал от това, че дава вътрешна информация на търговци.
Главният секретар на Министерство на вътрешните работи разгласи, че полицията продължава да си "чисти къщичката ", откакто не остава безразлична към сходни практики на униформени.
Бандата служители на реда, която бе разрушена в края на януари, се състои от 4-ма. За водач е посочен шефът на бранш "Икономическа полиция " към 4-то Красимир Кръстев. Той и други двама са зад решетките, а четвъртият е на независимост под гаранция. Към момента упрекнатите поицаи се водят още на работа в 4-то районно управление (на МВР), само че основният секретар увери, че против тях текат дисциплинарни инспекции, които могат да им костват уволнения.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР