Арестуваният след цяло денонощие обсада 35-годишен мъж в село Орешник,

...
Арестуваният след цяло денонощие обсада 35-годишен мъж в село Орешник,
Коментари Харесай

Задържаният в село Орешник е служил във Френския чуждестранен легион

Арестуваният след цяло денонощие блокада 35-годишен мъж в село Орешник, област Хасково, е служил във Френския задграничен легион, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Арестът е осъществен от чиновници в специфичния отряд на полицията " Кобра ".

Тридесет и пет годишният Иван в продължение на денонощие се е барикадирал в дома си. В интервенцията по задържането му са взели участие над 80 служители на реда и жандармеристи.

Задържаният има три единици огнестрелно огнестрелни оръжие, няма данни да е освидетелстван за психологично заболяване. Предстоят правосъдни процесуални дейности.

Припомняме, че във вторник вечерта Министерство на вътрешните работи заяви, че чиновници на полицията са провели интервенция на територията на тополовградското село Орешник. Още във вторник полицейски екип потърсил за информация по кореспонденция 35-годишен гражданин на селото, само че мъжът отказал да излезе, заключил се в дома си, отправил закани към чиновниците на реда и възпроизвел изстрели с огнестрелно оръжие.

След обсадата към 18:30 часа мъжът е арестуван. За случая е известена прокуратурата.

Френският задграничен легион е една от елитните военни елементи в света. Той е част от френските въоръжени. В Легиона вземат участие доброволци от над 130 страни, пристигнали от целия свят. По-рано броят на Легиона е наброявал 35 хиляди души, в този момент са близо 8 хиляди бойци и офицери. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР