Арестуваният при зрелищна спецакция в центъра на София преди броени

...
Арестуваният при зрелищна спецакция в центъра на София преди броени
Коментари Харесай

Нови разкрития за бруталната кражба на техника за половин милион

Арестуваният при зрелищна спецакция в центъра на София преди броени дни Христо Томов преди малко бе докаран в Съдебната палата в Бургас, написа flagman.bg.

50-годишният старозагорец е упрекнат в кражба в изключително огромни размери, като той е бил мозъкът на интервенцията по задигането на скъпоструваща строителна техника от паркинга на цех „ Хемус “ в края на август т. година.

Стана ясно кой е именитият престъпник, хванат в София за грабеж за 500 бона

Според обвиняването Томов възнамерявал и направил дружно с още двама мъже кражбата на смесен екскаватор товарач. Тримата отмъкнали машината, като я натоварили на камион със закрити ремаркета, след което пласирали стоката на строителна компания в пловдивско.

Първоначално проверяващите арестували Симеон А., който е с повдигнато обвиняване като съучастник. Хора настояват, че той бил на доста ниско равнище в йерархията на бандата и карал камиона по време на кражбата.

Екшън СНИМКИ Тръшнаха на земята апаш, забъркан в грабеж за половин милион лв.

Само преди дни служителите на реда съумели да стигнат и до мозъка Христо Томов. Той беше арестуван при зрелищна акция на столичния бул. „ Тодор Каблешков " от чиновници на Главна дирекция „ Национална полиция " и отдел „ Криминална полиция " при ОДМВР-Бургас.

50-годишният старозагорец е остарял познайник на полицията. Ако бъде приет за отговорен, той може да получи от 3 до 15 години затвор. Томов към този момент е наел мастит юрист, който да го пази на днешното правосъдно съвещание.

В момента се търси третият участник в кражбата.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР