Арестуваният преди дни в ж.к. "Изгрев" Радмил Георгиев, познат като

...
Арестуваният преди дни в ж.к. "Изгрев" Радмил Георгиев, познат като
Коментари Харесай

Eто как неуловимият автоджамбазин Радо Шишарката отключвал колите

Арестуваният преди дни в ж.к. "Изгрев " Радмил Георгиев, прочут като Радо Паяка или Шишарката, е измежду най-оборотните автоджамбази в София, разкриха проверяващи пред "Флагман ".

Срещу 38-годишният апаш има голям брой висящи каузи за сходни закононарушения, в това число и за отмъкнат автомобил на метри от паркинг на едно от Районните ръководства в столицата от началото на 2016 година

Паяка е лежал в пандиза за кражба на коли, само че очевидно това не го стреснало и той се върнал към старите привички още щом още веднъж вкусил свободата. Перничанинът нормално работел самичък, само че в Бургас е хванат дружно с 36-годишния Мартин Златарев. Двамата стигнали до Черноморието с БМВ комби с пернишка регистрация.

Паяка решил да смени ситуацията, защото бил под съществено наблюдаване в столицата. Той считал да гастролира лятото по морето, само че бързо бил оголен от отдел "Криминална полиция " и Специализирани полицейски сили при ОДМВР-Бургас. Полицаите следили деликатно всяка крачка на автоджамбазина и изчакали своя миг, преди да му щракнат белезниците при опит да задигне Маздата на чужденец в жк "Изгрев ". Паяка отварял возилата със специфичен ключ и употребявал така наречен запушалка за заглушаване на алармата.

В момента Паяка и неговият сътрудник се намират в ареста с удължени ограничения за неотклонение. Срещу двамата са повдигнати обвинявания по член 346, ал 2 от Наказателен кодекс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР