Арестуваният преди дни при акция на ГДБОП кмет на старозагорското

...
Арестуваният преди дни при акция на ГДБОП кмет на старозагорското
Коментари Харесай

Вижте какво разказват проститутките на кмета Цвятко...

Арестуваният преди дни при акция на ГДБОП кмет на старозагорското село Тъжа Цвятко Балабуров има репутацията на най-оборотния сводник в София през последните 2-3 години, написа Уикенд. В сутеньорската му мрежа трудово ангажирани са близо 40 девойки, както и 5-6 охранители, които са събирали всекидневно оборотите и са пазели жриците от нападателни клиенти. Публичните домове под контрола на управника на с. Тъжа са разположени в центъра на София - на бул. " Мадрид " и " Евлоги Георгиев ", както и на ул. " Мърфи ".

В началото на седмицата бардаците - 5 на брой, бяха атакувани от ченгетата като в началото арестувани бяха над 15 индивида, само че в следствие огромна част от арестуваните бяха освободени. Криминалисти описват, че бардакът-майка е замаскиран като нощен бар, носещ името " 10 ". В заведението на пилони танцуват двайсетина девойки, които могат да бъдат оглеждани и селектирани от клиентите. " Когато някой си хареса момиче, го води в някое от 3-те пространства към заведението, или в къща наоколо. Тарифите за секс са най-ниските в София - 80лв. час и 50 за половин час ", изясняват криминалистите.

" След като се разплати с телохранителите, с служителите на реда от региона, които са потулвали сигналите, и заплати наемите за пространствата, за селския кмет са оставали по 200 000 лв. месечно ", пресмятат представители на Софийската прокуратура. Две от проститутките, оплакали се в полицията, настояват, че Цвятко ги е принуждавал да обслужват клиенти даже когато са в цикъл. " Слагаш една гъба изпод и си подготвена. Ако ли не, нали имаш уста, с нея ще работиш ", не се церемонял маститият сводник.

Момичетата, които се опитвали да се отскубнат, били плашени със заливане с киселина и знакови столични мутри. Цвятко Балабуров не за първи път е арестуван за сутеньорство. В края на май 2013 година антимафиоти го арестуваха и разрушиха и друга негова сводническа тайфа. По дело на първа инстанция в спецсъда той получи 3 години условно за склоняване на 3 девойки към проституция, само че по-късно присъдата беше анулирана, защото девойките отдръпнаха показанията си.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР