Арестуваният преди дни при акция на ГДБОП кмет на старозагорското

...
Арестуваният преди дни при акция на ГДБОП кмет на старозагорското
Коментари Харесай

Кметът сутеньор Цвятко Балабуров остава в ареста


Арестуваният преди дни при акция на ГДБОП кмет на старозагорското село Тъжа Цвятко Балабуров има репутацията на най-оборотния сводник в София през последните 2-3 години.

В сутеньорската му мрежа трудово ангажирани са близо 40 девойки, както и 5-6 охранители, които са събирали всекидневно оборотите и са пазели жриците от нападателни клиенти.

Публичните домове под контрола на управника на с. Тъжа са разположени в центъра на София - на бул. "Мадрид " и "Евлоги Георгиев ", както и на ул. "Мърфи ". В началото на седмицата бардаците - 5 на брой, бяха атакувани от ченгетата като в началото арестувани бяха над 15 индивида, само че в следствие огромна част от арестуваните бяха освободени.

Криминалисти описват, че бардакът-майка е замаскиран като нощен бар, носещ името "10 ". В заведението на пилони танцуват двайсетина девойки, които могат да бъдат оглеждани и селектирани от клиентите. "Когато някой си хареса момиче, го води в някое от 3-те пространства към заведението, или в къща наоколо. Тарифите за секс са най-ниските в София - 80лв. час и 50 за половин час ", изясняват криминалистите.

"След като се разплати с телохранителите, с служителите на реда от региона, които са потулвали сигналите, и заплати наемите за пространствата, за селския кмет са оставали по 200 000 лв. месечно ", пресмятат представители на Софийската прокуратура.

Две от проститутките, оплакали се в полицията, настояват, че Цвятко ги е принуждавал да обслужват клиенти даже когато са в цикъл. "Слагаш една гъба изпод и си подготвена. Ако ли не, нали имаш уста, с нея ще работиш ", не се церемонял маститият сводник. Момичетата, които се опитвали да се отскубнат, били плашени със заливане с киселина и знакови столични мутри.

Цвятко Балабуров не за първи път е арестуван за сутеньорство. В края на май 2013 година антимафиоти го арестуваха и разрушиха и друга негова сводническа тайфа. По дело на първа инстанция в спецсъда той получи 3 години условно за склоняване на 3 девойки към проституция, само че по-късно присъдата беше анулирана, защото девойките отдръпнаха показанията си, написа Уикенд.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР